SpiderMED - tartásjavító
Twitter
Mackó Rendelo
Akció
Magyarországon kapható tartásjavító eszközök
Gerincferdülés ellen
DinoPad - az egészséges lábért
Nixie - Kismamáknak
Új! Ülopárna
DVD
A sikeres mosoly szakértoje!
Dinamikus Mosolyterápia
Supy egészséges gyerekcipo .- DinoPAD partnere
Supy egészséges gyerekcipo

Supy egészséges gyerekcipokkel 2008 óta találkozhat a magyar piacon. Eddigi tapasztalataink bizonyítják, hogy a supinált egészséges gyerekcipo gyártásának és forgalmazásának van létjogosultsága Magyarországon. Évrol évre új fejlesztéseket, újításokat alkalmazunk a tervezések során, a Heim Pál gyermekkórház szakmai felügyelete alatt. Cipoink minoségét bizonyítja számos ortopéd foorvos ajánlása és a számtalan visszatéro vevo. A modelleinket saját magunk tervezzük, modellezzük, és a magyar piacon gyártatjuk, megadva a lehetoséget a magyar vállalkozóknak és munkavállalóknak is. Két éve különálló céggel, új névvel szereplünk a piacon. A Supykids márka követi a régebbi márka fejlesztéseit, de külön figyelmet fordítunk az újításokra, a kifinomult dizájnra, a minoségi alapanyagok használatára. Mérföldkövünk a nagyobb méretek kifejlesztése és gyártása, amelyek ebben az évben már 35ös méretig kaphatóak.

Miért fontos egészséges gyerekcipot választani?

Gondolta volna, hogy a gyermekkori lúdtalp, a láb-, térd- és csípofájás, vagy a felnotteknél a porckopás, a bütyök, a kalapácsujj legtöbbször a rosszul megválasztott cipo miatt alakul ki?

A KSH statisztikai évkönyve szerint 2004-ben az óvodások leggyakrabb betegsége a lúdtalp volt, és ez azóta sem változott. Az ortopéd szakorvosok szerint ennek oka általában az, hogy a szülok túl korán kezdik el járni tanítani a gyereket, és nem megfelelo minoségu (olcsó muanyag vagy beépített betétes) cipot vásárolnak. Világszerte a 10-16 éves lányok fele a divatos, ám nem egészséges lábbeliknek köszönhetik lábelváltozásaikat, a 19-34 éves korosztálynál pedig ez az arány már 65%. A járás tanulása, a fokozatos igénybevétel és a hirtelen növekedés (2 és 4 éves kor között akár négyhavonta is új cipore lehet szükség!) során megfelelo cipore és sok-sok gyakorlásra, lábtornára van szükség. A mi felelosségünk tehát, hogy foként az állás és járás kezdetén, illetve az óvoda- és iskolakezdéskor megfelelo cipoje legyen a gyereknek.

A SupyKidscipok természetes, puha anyagokból készülnek, így egészséges, egész napos kényelmes viseletet jelentenek, biztosítják a láb jó szellozését, kialakításuk a deformitások megelozését szolgálják. A hosszan elorevezetett, magas kéreg és a kifelé döntött (suppinált) sarok segíti a láb izomzatának egészséges muködését, stabilan tartja a sarkat, így nem alakulhat ki a lúdtalp. A könnyített szerkezetu, széles gumitalp a kényelmes járást teszi lehetové. Viselése a gyermek lábra állásától serdülokorig ajánlott.

Néhány érv, hogy miért érdemes minket választani

Cipoink kialakítása gyermeke egészségét szolgálják
Segítünk a lúdtalp és a tartáshiba kialakulásának elkerülésében
Nagyon jó minoségu alapanyagokból készülnek cipoink
Ortopéd orvosok ajánlanak minket
Cipoinket nagykereskedelmi áron kapja meg közvetlenül a gyártótól
Ügyfélszolgálatunkon szakértoktol érdeklodhet termékeink felol
Raktárkészletrol azonnal rendelhet

Célunk: Tegyük jobbá gyermekeink életét!

Idoben fel kell ismerjük azon negatív hatásokat és elváltozásokat, melyek gyermekünknél esetleg jelentkeznek. Vonatkozzanak ezek akár a fogazatára, akár a testtartására, akár a  járására. Mindenképp mi vagyunk a felelosek abban, hogy gyermekünk a legjobban fejlodhessen szellemileg és testileg egyaránt! Ne mindig a legolcsóbb cipot vagy a szomszéd, esetleg rokon által hordott gyerekcipot adjuk rá, mert hosszú távon negatív hatása lehet járására, fejlodésére.  Próbáljuk együtt jobbá tenni a gyermekeink életét. Termékeinkkel mi is hozzájárulunk a legkisebbek egészséges fejlodéséhez.

Kermi engedély száma: E-2002003899-1
Supy egészséges gyerekcipo .- DinoPAD partnere
DinoPAD
Supy egészséges gyerekcipo - a DinoPAD partnere
üzlet:  Budapest, MAMMUT I. Bevásárlóközpont, 2. emelet
A szép, egészséges testtartásért!
Fooldal
Termékek
Vevoszolgálat
Kiszállítás & Fizetés
AKCIÓ
AKCIÓ

A honlap Google Chrome webböngészore van optimalizálva !
minden hónapban egy szerencsés vevonk visszakapja vásárlása árának 50%-át!!