Gerinc torna DVD

Otthon végezheto gerinc torna - Gerinc torna - ÖL&B DVD

A videoanyagban hatékony hátizom és hasizom erosítés, valamint gerincmobilizálás található. A bemutatott mozgásprogram visszaállítja a törzsizom egyensúlyát, csökkenti a porckorongok sérülékenységét. Megakadályozza a krónikus hátfájás és gerincfájdalom kialakulását az ebbol fakadó esetleges mutétet.
KEZDOK részére és HALADÓK részére más nehézségi fokozatú torna anyag található. A gyakorlatok kivitelezését részletes és pontos útmutatás kíséri. Vezeto gyógytornász: Csáki Eniko gyógytornász és manuál terapeuta
Kezdo: 80 perc, Haladó: 80 perc
Aki gerincbetegségben szenved, kérje ki szakorvos, illetve gyógytornász véleményét!
Amennyiben gyermekének diagnosztizált scoliosis- a van,
a SpiderMed tartásjavító használata elott kérjük konzultáljon orvosával.


A gyakorlatokat összeállította és levezette Csáki Eniko gyógytornász és manuál terapeuta.
Orvosi tanácsok: Dr. Major Annamária reumatológus foorvos
.
BABA-MAMA TORNA DVD
BABA-MAMA TORNA DVD
Babamasszázs, baba és baba-mama torna, alakformáló torna szülés után
Nagyon fontos, hogy az édesanya legalább annyit törodjön a saját egészségével, mint a babáéval. Ehhez tornára, a fáradtság ellen pedig tudatos lazításra van szükség. Az öt részbol álló program szakszeruen összeállított gyakorlataival segíti alakjának, eronlétének visszanyerését (gyermekágyi torna, szülés utáni alakformáló torna). Ezenkívül játékos babatorna gyakorlatokkal, babamasszázzsal ismertetjük meg a szüloket, így segítve elo a kiegyensúlyozott szülo-gyermek kapcsolatot.
Vezeto gyógytornász: Tápainé Bajnay Márta
80 perc
Baba balesetek DVD
BABA BALESETEK DVD
Filmanyagunk a veszélyek tudatosítására törekszik .Ízelítot adunk a lehetséges veszélyforrásokról, amelyek újszülött kortól óvodás korig érhetik gyermekeinket. Segítséget nyújtunk a biztonságos otthon kialakításához. Babaszemmel körbejárjuk a babaszobát és a tágabb környezetet, a lakószobát, a fürdoszobát, a konyhát, a játszóteret, valamint feltérképezzük a babakocsival, gépjármuvel közlekedokre leselkedo veszélyeket. Külön fejezet foglalkozik az elsodleges sebellátással, a vérzéscsillapítással, az égési sérülések kezelésével, a légúti akadályok elhárításával, a rovarcsípések, mérgezések ellátásával. Ezután mentoorvos ismerteti a bölcsohalál és a fulladásos balesetek elkerüléséhez szükséges óvintézkedéseket, majd bemutatja az újraélesztést csecsemon és kisgyermeken.
80 perc DVD
KERINGÉSJAVÍTÓ TORNA DVD
KERINGÉSJAVÍTÓ TORNA
Visszér, ödéma, trombózis megelozésére+életmód tanácsok
A torna ajánlott azoknak, akik visszérbetegségben szenvednek, vagy a rizikó csoportba tartoznak: terhesség, szülés utáni idoszak, ülo foglalkozás, állómunka, túlsúly, trombózis utáni állapot, illetve a sokat utazóknak (gépkocsi, repülo). A speciális gyakorlatok serkentik a vérkeringést, oldják a fájdalmat, csökkentik a lábikra görcsöt, megelozik a szövodményeket. Ezen kívül rövid gerincmobilizáló tornát is bemutatunk (12 perc).
75 perc
Vezeto gyógytornász: Tápainé Bajnay Márta
Lusta torna-aktív torna (csak ülve) DVD
5 részbol álló mozgásprogram

Kíméletes, de lendületes kondicionáló torna CSAK SZÉKEN ÜLVE kényelmeseknek, túlsúlyosaknak, mozgásukban átmenetileg, vagy tartósan korlátozottaknak. Ajánlott keringésjavításra, zsírégetésre, inkontinencia és aranyér panaszok csökkentésére, férfiaknak prosztatagondok enyhítésére és megelozésére. Speciális gyakorlatok eszközökkel és eszköz nélkül, majd nyújtás és lazítás zárja a sort.
A gyakorlatokat összeállította: Kissné Rácz Gabriella testnevelo, aerobic edzo
75 perc
Lusta torna-aktív torna (csak ülve) DVD
Szoptatási 1X1 DVD
Gyakorló szakemberek – gyermekorvos, pszichológus, szoptatási szaktanácsadó, védono – nyújt segítséget a sikeres szoptatáshoz a stresszhelyzetek megoldásához.

Nemcsak kezdo szüloknek ajánljuk a SZOPTATÁSI 1X1 filmanyagát. . Néhány fejezet címe a tartalomból: az igény szerinti kizárólagos szoptatás, az újszülött, helyes mellretétel, szoptatási testhelyzetek, szopási gyakoriság, gyarapodás, éjszakai szopás, alvás, szopási sztrájk, fejés, az anyatej tárolása, babakonyhai eszközök csírátlanítása, sterilizálás, fogzás, szájpenész, bukás, csuklás, széklet, tejpangás, mellgyulladás, a szoptató anya életmódja, szülés utáni depresszió stb. Az újdonsült szülok a szakértoktol kapnak választ a gyakran felmerülo kérdéseikre.
A film készítéséhez segítséget nyújtottak az esztergomi Városi Kórház bababarát szülészete, a Heim Pál Gyermekkórház, a Szoptatásért Egyesület, La Leche Liga.
Szoptatási 1X1 DVD
Terhességi torna DVD
(torna, relaxáció és légzéstechnika). Vezeto gyógytornász: Tápainé Baynai Márta 68 perc DVD

Ez a terhességi torna hagyományos gyakorlatokon alapuló speciális mozgásprogram és relaxációs módszer ötvözete, kiegészítve a légzéstechnikai gyakorlatokkal. A gyakorlatok egymásra épülve segítenek abban, hogy a kismama mind szellemileg, mind fizikailag jobban viselje a megpróbáltatásokat. A gyakorlatok fokozatos intenzitással már a 12. héttol végezhetoek. A videó anyagot már több mint 50 000 kismama használta eredményesen, ezért keresett anyaga a szülésfelkészíto tanfolyamoknak is.
Terhességi torna DVD
VÁLTOZÁS ÉVEI KLIMAX: TORNA+RELAXÁCIÓ
ÉLETMÓD ÉS ORVOSI TANÁCSOK DVD


A menopauza idoszakában bekövetkezo élettani változások egy része megelozheto a programban bemutatott tornával. A szakszeruen összeállított mozgásprogramnak nagy szerepe van a csontok és izomzat muködoképességének megorzésében. Többek között a gerinc mobilizálása látható a hátizom és a hasizom erosíto gyakorlatokkal. Hatására no az önbizalom, csökkennek a mozgásszervi panaszok stb. A torna után relaxációt mutatunk be, majd a reumatológus és a nogyógyász tanácsai találhatók.
Vezeto gyógytornász: Tápainé Bajnay Márta75 perc
VÁLTOZÁS ÉVEI KLIMAX: TORNA+RELAXÁCIÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
Webáruház
Webáruház
Webáruház
Webáruház
Webáruház
Webáruház
Webáruház
Webáruház
1 990,- Ft.
1 990,- Ft.
1 990,- Ft.
1 990,- Ft.
1 990,- Ft.
1 990,- Ft.
1 990,- Ft.
1 990,- Ft.
DinoPAD - nem csak a lúdtalp ellen!
Valde ülopárna - Komfort és kényelem ülés közben!
Nixie - Fókuszban a kismamák !
DVD - Gerinc torna, Kismama, terheségi torna
DinoPAD - nem csak a lúdtalp ellen!
Valde - Komfort és kényelem ülés közben!
Nixie - fokuszban a kismamák
DVD - Gerinc torna, Kismama, terheségi torna
Magyarországon kapható ülopárnák listája
Magyarországon kapható tartásjavító eszközök
A Kormány a fogyasztóvédelemrol szóló 1997. évi CLV. törvény
Általános Szerzodési és Felhasználási feltételek
Hol kapható?
Partnerek
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
AKCIÓ